Stambeni kredit

Karakteristike

  • rok otplate do 25 godina
  • kamatna stopa već od 3,30%
  • efektivna kamatna stopa (EKS) 4,18%**
  • mogućnost nenamjenskog korištenja sredstava

*Tokom prvih 10 (deset) godine otplate kredita, računajući od dana prenosa kredita u otplatu, nominalna kamatna stopa je fiksna. Nakon isteka navedenog perioda, pa sve do konačne otplate kredita, nominalna
kamatna stopa je promjenjiva. Promjenjiva nominalna kamatna stopa, sastoji se od fiksnog i promjenjivog elementa kamatne stope koja se utvrđuje na osnovu 12-mjesečnog Euribora kao referentne
kamatne stope, a koji se objavljuje od strane Evropskog Instituta za Novčana Tržišta (European Money Markets Institute - www.emmi-benchmarks.eu).

**Efektivna kamatna stopa (EKS) je stopa koja odražava ukupne troškove po kreditu, uključujući redovnu i interkalarnu kamatu, naknadu za administraciju kredita, trošak pribavljanja mjenice, trošak pribavljanja ZK izvatka, trošak procjene vrijednosti nekretnine, trošak notarske obrade ugovora, trošak upisa založnogprava i trošak osiguranja nekretnine. EKS iz izdvojene ponude obračunat je po nominalnoj kamatnoj stopi od 3.30% na rok otplate od 5 godina i iznos kredita 100,000 KM sa pripadajućim troškovima.

Kreditni kalkulator

Izračunajte sami iznos mjesečne rate

Kalkulacija je informativnog karaktera i ne mora odgovarati zvaničnim uslovima banke pri razmatranju Vašeg eventualnog zahtjeva za kredit. Za više informacija obratite se Vašem bankaru.

30.000 KM

1.000.000 KM

36

300

2

10

Mjesečna rata (KM)

0


Zainteresovan/a sam za Stambeni kredit

Unesite Vaše kontakt podatke i mi ćemo Vam se javiti.

Sberbank BH d.d. se obavezuje da će Vaše lične podatke koristiti isključivo za potrebe direktne komunikacije sa Vama, te da iste neće prodati ili ustupiti trećim licima.


Proces online apliciranja za proizvod

Kako funkcioniše online prijava?

Popunite Online zahtjev

Lični bankar će Vas kontaktirati i zakazati sastanak

Prikupite potrebnu dokumentaciju i dostavite u Banku

Mogli bi Vas interesovati i sljedeći proizvodi

 MasterCard Gold

MasterCard Gold

Premium kartica sa Gold pogodnostima

Više
 Sberbank Home

Sberbank Home

Zaštiti svoju imovinu

Više